TURBOSATSER – har du spørsmål om våre produkter ring oss på telefon: 32 72 27 00
Art. nr.: Turbosatser for Toyota Hi-Lux og Nissan King Cab
Vår bestselger er komplette turbosatser for TOYOTA HI-LUX og NISSAN KING.CAB.
Turbosatsene er meget lettmontert og inneholder alle nødvendige deler inklusive ny eksosmanifold og eksosanlegg. Gir en utrolig økning i effekt og moment. Dieselforbruket blir lavere.
Satsene er TÜV-godkjent.

Ja, jeg ønsker et
pristilbud på turbosats:

(Kopier teksten og lim det inn i maillinken og fyll ut dataene i mailen)

Artikkel nr.:
Firmanavn:
Navn:
Adresse:
Tlf/Mob.:
Bilmerke:
Motor:
Diesel/bensin:
Antall hk:
Årsmodel:
Diverse info:

Marker teksten og ta kopi før du klikken e-post adressen og fyll ut dataene i e-postleseren.
Info@turbopower.no

Ettermonter turbo på ditt kjøretøy!

Vi leverer komplette, monteringsferdige, turbosatser til et stort utvalg av kjøretøyer.

Vi har meget effektive turbosatser til 4WD Pick-up, traktorer, noe personbil og campingbil. Satsene er meget lettmontert og inneholder alle nødvendige deler inklusive ny eksosmanifold og eksosanlegg. Gir en utrolig økning i effekt og moment. Dieselforbruket blir lavere. Satsene er TÜV-godkjent.

Vi har også et stort utvalg av turbosatser for traktor fra forskjellige produsenter. Enkel montering og gunstige priser.

Art. nr.: Turbosats fra Scan-Turbo for traktorer
Scan-Turbo turboladersats er utviklet individuelt til hver enkelt traktormodell.
Medfører økt effekt og dreiemoment, typisk omkring 20%.Optimal balanse mellom økt motoreffekt og brenstofforbruk. Reduksjon drivstoff forbuk ca 5%, - ofte mere.
Et Scan-Turbo sett reduserer traktorens dieselrøyk med opp til 80% og støynivået med opp til 5 dB/A.

Turboladeren, som er det sentrale elementet i et Scan-Turbo sett, gir et stabilt ladetrykk. Waste Gate-teknologien som er brukt på våre turboladeregir et stabilt ladetrykk nesten uansett turtall..
Når dieselpumpen er justeret etter Scan-Turbos prøveforskrift, leverer den en brendstoffmengde, som er nøye dimensjonert for med motoren og det ladetrykk, som produseres af turboladeren.

Scan-Turbo turboladersett er et kvalitetsprodukt, som er fremstilt tilfor å holde i hele traktorens levetid. Det er flere enn 60.000 Scan-Turbo turboladersett i drift i mer enn 40 land.
Et Scan-Turbo turboladersett leveres komplet med alle dele, som er nødvendige for monteringen, og desuden indgår fuld teknisk dokumentation med bl.a. tegning og monteringsvejledning.

Leverer til: Belarus, Case IH, Fiat, Ford, New Holland, John Deere, Massey Ferguson, Landini, Renault, Steyr, Ursus, Valmet/Volvo og Zetor.