PERFORMANCE – har du spørsmål om våre produkter ring oss på telefon: 32 72 27 00
Verdens største turboladerprodusent og har mer enn 50% av verdensmarkedet. Eies av Honeywell. Produktutvikling er en av deres styrke. VNT turboen kan nevnes i denne sammenheng som ble utviklet for å klare de strenge avgasskrav. Garrett turboene blir brukt i et utall bilmerker og maskiner, både lett og tung side.
Garrett glidelager, se her. Garrett kulelager, se her.

Ja, jeg ønsker et
pristilbud på turbolader
for følgende motor:

(Kopier teksten og lim det inn i maillinken og fyll ut dataene i mailen)

Firmanavn:
Navn:
Adresse:
Tlf/Mob.:

Bilmerke:
Reg. nr.:
Motor:
Diesel/bensin:

Antall hk:
Årsmodel:
Event. turbo mrk/model:
Event. orig. turbo nr:

Diverse info:

Marker teksten og ta kopi før du klikken e-post adressen og fyll ut dataene i e-postleseren.
Info@turbopower.no

Leverer først og fremst til eget merke. Blir sett på som en lettdreven turbo. Blir av og til brukt for å forbedre ytelsen på motorsykkel.

IHI

Et japansk selskap. Anvendes både på den tyngre del av markedet, men også i personbilmarkedet. Brukes ofte i italienske biler, men også i biler som for eksempel Chrysler, Nissan og Subaru.

Et lite utvalg av vårt turbosortiment
Om du ønsker en turbo med høyere kapasitet enn det som sitter i bilen fra før har vi noen topp turboer her. Ta en titt, men husk at om du velger en turbo med høyere ytelse enn standard er dette sjeldent et «bolt on» prosjekt, et lite unntak er noen «oppgrade turboer» fra Borg Wartner. Ring oss om du har spørsmål!!!

Beslektede produkter:
FLENS - PAKNINGER - MANIFOLD - VARMEBESKYTTELSE - EKSOSDIVERSE

Er et amerikansk/engelsk selskap. Er ofte å finne på lastebiler og anleggsmaskiner og traktorer altså tung side. Men er også å finne i personbilmarkedet. Den ikke ukjente Dodge Ram har denne under panseret.
Se her!

Finnes på både lett og tung side og ofte brukt i båt. Har noen «oppgrade» pakker som kan anvendes «bolt on», men bilen må mappes/tunes før bruk. De har et stort utvalg av vannavkjølte marineturboen. Se her!

Finnes på både lett og tung side. Se her!

Glidelager
Kulelager